Hybride sim only van Vodafone

Hybride bellen!
Door de jaren heen is de telecom sterk gegroeid en geëvalueerd. Vaste lijnen zijn draadloos geworden en steeds vaker worden ook de vaste nummers vervangen door mobiele nummers.
Mobiel bellen is eveneens ook sterk veranderd, zo is prepaid bellen overgegaan in bellen met een abonnement en de toestellen zijn ook steeds geavanceerder en duurzamer.
Omdat de toestellen langer meegaan zijn sim only abonnementen in de lift geraakt, in de huidig economie geen gekke trend. Sim only is qua kosten vele malen voordeliger dan een toestel met abonnement.
Echt flexibel zijn we alleen nog niet met de meeste sim only abonnementen. Voor diegene die dat willen is er Hybride bellen. Het beste van twee werelden, namelijk Sim Only en Prepaid bellen.

Wat is Hybride Sim Only nu precies?
Hybride Sim Only is een innovatief product van Voddafone. Met Vodafone Hybride, bel/sms en internet je zonder een vast contract en heb je geen vaste maandelijkse kosten. Voor velen is dit een geweldige uitkomst omdat ons leven minder stabiel is dan een aantal jaar geleden, daarmee is ook ons verbruik variabel. Als je al overal al aan vast zit, is Hybride een welkome toevoeging. Maandelijks kun je jouw bundel omhoog of omlaag aanpassen, ga je er even tussenuit dan kun je de bundel zelfs pauzeren. Hybride is een sim only product met de voordelen van zowel prepaid als sim only, je stelt jouw ideale bundelmix online geheel zelf samen in de My Vodafone omgeving of App.
 
Belplafond
Maak je gebruik van Hybride, dan geniet je van de zekerheid van prepaid, je betaalt maandelijks vooraf een door jou gekozen bundel. Is de bundel op dan kun je niet meer bellen, sms’en of internetten zodat hier geen torenhoge kosten uit voort komen. Een sterk belplafond dus. Mocht je na het bereiken van het plafond toch nog bereikbaar willen zijn, dan kun kiezen voor buitenbundel tegoed, dan bel/sms en internet je tegen dezelfde tarieven als in de bundel. Je kunt deze zelf online opwaarderen, zo ben je buiten de bundel toch mobiel.
Het pluspunt van Vodafone Hybride is dat je geen vast contract hebt en dat je de bundelmix iedere maand omhoog of omlaag aan kunt passen, zelfs (tijdelijk) stopzetten. Pas je in een maand niets aan, dan wordt automatisch de volgende maand dezelfde bundelmix als tegoed op je Hybride Sim gezet. Je hebt dit allemaal zelf in de hand door het online in My Vodafone aan te passen. Een echt flexibele Sim dus!

Hybride bellen doe je:
  • aIs jouw gebruik onregelmatig is, bijvoorbeeld omdat je veel reist of in het buitenland werkt? Pas tijdig je bundel aan in de My Vodafone omgeving en bespaar op je kosten
  • als jij een control freak bent en je absoluut niet van onverwachte kosten houdt? Met Hybride is op ook echt op, wil je wel gebruik blijven maken van je Sim, maak dan gebruik van het buitenbundel tegoed dat zelf op kunt waarderen
  • als jij iemand bent die zicht niet graag bindt? Bij Vodafone Hybride heb je geen vast contract, dus je bent vrij om te gaan en staan waar jij wilt. Aanpassen of stopzetten, het is allemaal mogelijk
  • als jouw kinderen een smartphone hebben en de kosten niet in kunnen schatten? Doordat op ook echt op is, kom jij niet voor onvoorziene kosten te staan
 
Hybride proberen!
Je kunt nu heel voordelig Vodafone Hybride proberen bij Superdeal.nl. Je bestelt een Hybride Try-Out pakket, eenmalig voor maar € 12,50. Je krijgt dan van Superdeal.nl een Vodafone Hybride Sim met gratis tegoed, te weten 300 min/sms en 500 MB internet. Het tegoed is 30 dagen geldig, zo kun je het echt proberen. Is deze periode afgelopen, dan kies jij zelf o f je door wilt gaan met de Hybride Sim.
Probeer het nu!

728x90
[advertentie]